متفکر الجزایری: نام شهید آیت‌الله سید علی خامنه‌ای در تاریخ ماندگارخواهد ماند

جمعه 12 تير 1405
09:21
متفکر الجزایری: نام شهید آیت‌الله سید علی خامنه‌ای در تاریخ ماندگارخواهد ماند یحیی ابوزکریا متفکر برجسته الجزایری در پیامی نوشت: نام رهبر بزرگ اسلامی شهید آیت‌الله سید علی خامنه‌ای برای دهه‌ها در تاریخ معاصر مسلمانان ماندگار خواهد ماند.

العالم - ایران

ابوزکریا در حاسب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس افزود: ایرانیان و مسلمانان آزاد و شریف با یکی از کم‌نظیرترین رهبران اسلامی دوران معاصر وداع خواهند کرد؛ رهبر بزرگ اسلامی شهید آیت‌الله سیدعلی خامنه‌ای که خداوند مقامش را متعالی گرداند.

این نویسنده و اندیشمند جهان عرب از کشور الجزایر ادامه داد: او برای اسلام و در راه اسلام زیست؛ بنیانگذار نهضت ایران و ترسیم‌ کننده مسیر مقاومت و راه عزت مسلمانان بود.

وی افزود: درست است که از نظر مادی و دنیوی چیزی به ارث نگذاشت، اما برای مسلمانان راه عزت، پیشرفت و مقابله با ظلم جهانی را به ارث گذاشت.

ابوزکریا گفت: خداوند سرنوشت او را همانند پیامبران و اوصیای الهی ختم به شهادت کرد؛ شهادت در ماه مبارک رمضان و دفن در ماه محرم الحرام.

0% ...

آخرین اخبار

صادرات موفق ۸۰ میلیون بشکه نفت خام؛ پس از توافق اسلام آباد


بحران سوخت، خطوط هوایی اروپا را در آستانه ورشکستگی قرار داد


والیبال نشسته ایران به فینال جهانی صعود کرد


پاسدار دلاور خلیج فارس در آغوش خاک کوار آرام گرفت


پیام بقایی درباره حمله آمریکا به نزدیکی بیمارستان شهید بقایی اهواز


ایستادگی در برابر استعمار نوین؛ پیام مهم وزیر کار ایران در اجلاس وزرای کار بریکس


ایران ژئوپلیتیک جنگ را از نو تعریف می‌کند


اعتراف معاون ترامپ به سوءمدیریت دولت


ایران و عراق روی ریل امنیت سایبری و توسعه دیجیتال


بازتاب قیمت انرژی از تنگه هرمز تا پمپ‌بنزین‌های آمریکا


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد